Primer dia de rodatge. Foto cedida per Estefanía Vílchez
Primer dia de rodatge. Foto cedida per Estefanía Vílchez

Leo Bleicher té només 7 anys, ha començat fa uns dies les classes a tercer d’educació Primària i li encanta jugar al futbol i el món del cinema i les càmeres. Aquest estiu ha estat participant al casal d’arts escèniques organitzat per l’Espai Escènic.

En ple confinament li va sorgir la possibilitat de fer el càsting per interpretar a Leo Messi de petit en el tràiler del videojoc eFootball PES 2021 Season Update. Un anunci molt emotiu per a tota una generació de jugadors d’aquest videojoc que va sorgir l’any 1995. Els responsables de la producció van veure el vídeo càsting de Leo, rodat al parc del Mil·lenni que van enviar els pares, i el paper va ser seu.

Així explica Estefanía Vílchez, la mare del Leo Bleicher, com va succeir tot: “Fa molt de temps que Leo està apuntat a la agència Little Monkeys Barcelona i està acostumat a fer càstings. En aquest últim el van seleccionar per vídeo càsting perquè estàvem en ple confinament, no es podien fer presencials”. Per a l’anunci, on Messi és el gran protagonista, “necessitaven un jugador de futbol esquerrà i que, sobretot, fos petit, no molt alt i que jugués molt bé a futbol. Jo vaig dir, juga bé, però no és Messi”, explica la mare de Leo.

Després d’enviar diferents vídeos fets al parc del Mil·lenni van rebre la trucada de que estava seleccionat: “Nosaltres estàvem al·lucinant, no sabíem que seria de veritat. Però sí, van ser dos dies de rodatge, un dia a una zona exterior d’un camp de futbol de Badalona i l’altre en un estudi a Cornella. Molt bé, molt divertit. Leo encantat i nosaltres molt feliços del resultat”.

Per al petit protagonista, Leo Bleicher, l’experiència ha estat “increïble, mola molt”. No va conèixer a Messi en persona però va rodar “amb una persona molt amable i encantadora que feia del seu doble”. Assegura que li encanta rodar “perquè m’ho passo molt bé i tothom és molt professional i atent”. Li agradaria que el cridessin per fer-ne més.

Fins el moment ha fet dos rodatges, abans d’aquest, que per diferents raons no van poder sortir, i un altre que està en emissió, també catàlegs i desfilades de moda.

 

PUBLICITAT