Gemma Badia

La ja nova alcaldessa de Gavà, Gemma Badia va néixer a Barcelona el 1970, viu a Gavà des del 1983 i és mare d’un fill.

Diplomada en Ciències Empresarials, tècnica en Màrqueting i tècnica en Gestió Empresarial per la UOC. Postgrau en Publicitat per EAE Business School. Estudis en Ciències Químiques especialitat en Materials a la UB.

Professionalment vinculada a les àrees de màrqueting, gestió empresarial, comunicació i xarxes socials, desenvolupant responsabilitats directives i de consultoria en aquestes àrees.

Des de les eleccions municipals de 2015, és regidora del PSC a l’Ajuntament de Gavà. Fins a 2017, va ser regidora d’Igualtat, i de Barris i Activitats. Els dos últims anys del mandat, va estar al capdavant de la Regidoria de Manteniment i Qualitat dels Barris, Activitats i Disciplina.

El juliol de 2019, va ser nomenada tinenta d’alcaldessa de l’Àmbit d’Espai Públic, Seguretat i Convivència. També es va fer càrrec de la gestió de l’àrea de Polítiques Feministes, depenent d’Alcaldia.

En l’última remodelació del cartipàs municipal, decretada el juny passat, va reforçar les seves atribucions al capdavant de l’Àmbit d’Espai Públic en assumir les competències relatives a obres i inversions.

Gemma Badia és membre de l’executiva local del PSC de Gavà des de l’any 2011. També forma part de l’executiva del PSC del Baix Llobregat com a secretària de Polítiques Feministes.

Fins a la seva incorporació a la Corporació Municipal, va estar molt vinculada al món educatiu de la ciutat: des de l’AMPA, des del Consell Escolar com a representant dels pares i mares, i des de la Coordinadora d’AMPA de l’Escola Pública de Gavà com a tresorera fins a l’any 2014.