obres a les escoles
El pati del col·legi Joan Salamero, un dels que ha visitat l'alcaldessa 8a la dreta, pujant les escales)

L’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, ha visitat aquest matí tots els col·legis públics de la ciutat per comprovar en persona els resultats de les obres i reformes que el consistori ha portat a terme en aquests centres educatius. Per ordre de visita, doncs, Badia ha parlat avui amb les directores de l’institut escola Gavà Mar, el Salvador Lluch, el Maria Felip, l’Eramprunyà, el Marcel·lí Moragas, el Joan Salamero, i finalment el Jacme March.

Badia s’ha mostrat “molt contenta” en veure aquests resultats ja que aquesta inversió “ens ajuden a demostrar aquest interès que tenim en l’educació”. L’alcaldessa ha destacat, de cara a explicar aquest interès, que “hem augmentat en 50.000 euros la inversió i per tant estem parlant de 200.000 euros per reformes en les diferents escoles públiques de Primària a Gavà. Cal afegir aquí que estem invertint uns 170.000 euros en beques de menjador, llibres, etc., que és molt important tenir en compte. I si a això afegim les beques en activitats extra escolars i d’estiu llavors ens anem a 226.000 euros”.

Badia ha posat de manifest que aquesta inversió “és molt important de cara a que aquelles famílies que han quedat molt afectades per la pandèmia puguin tirar endavant, sobretot per aconseguir un tema que és molt important per nosaltres com és la igualtat de drets dels infants a l’hora de rebre una educació, i de tenir dret al menjador escolar i als llibres, per posar uns exemples”.

obres a les escoles
obres a les escoles
obres a les escoles
obres a les escoles
obres a les escoles
obres a les escoles

Capítol apart mereix el centre educatiu de Gavà Mar, ja que “s’ha desenvolupat només la primera fase de l’institut escola i no ens podem oblidar de la segona fase d’aquesta ampliació, hi ha un terreny cedit per l’Ajuntament pendent d’acceptació per part de la Generalitat, i aquí cal donar-hi una empenta per tal que continuïn aquestes millores”.

L’alcaldessa ha agraït expressament la tasca que desenvolupen tots els membres de la comunitat educativa atès que “aquest inici de curs encara no serà fàcil a causa de les restriccions per la pandèmia, i s’està fent molta feina a les escoles per tirar això endavant”. En aquest sentit, Badia ha avançat que properament es portarà a terme una campanya per incentivar la vacunació entre els joves més grans de 12 anys: “És important fer un esforç de comunicació i de conscienciació per incentivar als joves d’aquestes edats per tal que es vacunin”.