L’Alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, ha visitat aquest dimarts Ausiàs March amb l’objectiu de prendre contacte amb el veïnat i part del teixit comercial del barri i així conèixer, de primera mà, les necessitats i demandes existents. Badia també va mantenir una trobada amb l’equip docent de les escoles Núria, centre que des dels anys 60 funciona en aquest indret de la ciutat esdevenint, segons va reconèixer la pròpia alcaldessa, “un centre de referència en estudis de formació professional, no només al municipi, sinó en l’entorn, amb una oferta educativa àmplia i de qualitat i amb un equip docent molt ben format, amb experiència i amb molta empenta

El director del centre, Sergi Escandell, s’ha mostrat “molt satisfet de la visita de Badia” on l’alumnat va poder formular-li preguntes i on van poder mostrar-li alguns espais estrenats aquest curs. Escandell posa en valor “la formació professional com a via d’accés al mercat laboral”.

Badia en un moment de la visita.

El centre treballa l’avaluació continuada, el seguiment de l’alumne, l’orientació, la potenciació i la capacitació, tant a nivell individual com del grup, així com una educació en valors, acompanyant el procés de creixement i maduració d’una alumnes que pesen a l’etapa adulta al llarg de la seva formació professional. Actualment té la oferta de formació professional més amplia del municipi.