Gemma Badia reclama millores per al centre educatiu de Gavà Mar
Un dels moments de la reunió.

L’Alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, ha visitat aquest matí l’Institut Escola de Gavà Mar per conèixer, de primera mà, les instal·lacions i mantenir una trobada amb l’equip directiu per parlar “de les mancances i necessitats del centre”.

Badia ha explicat en declaracions a la premsa, que “cal que el Departament d’Educació, com a ens competent en matèria, es posi les piles per donar resposta a les necessitats de les escoles del municipi i, en concret en aquesta, on per exemple encara manca col·locar la tanca perimetral de seguretat pertinent perquè l’actual és encara la decorativa que, en el seu dia, va posar l’Ajuntament en tota la parcel·la municipal”.

L’alcaldessa també ha criticat la Generalitat perquè “segueix sense donar resposta de l’acceptació del terreny cedit per part de l’ajuntament per tal que pugui materialitzar-se l’ampliació del centre. Ja ho vàrem fer fa temps i va caler renovar-ho perquè la primera vegada no van contestar i ara segueixen en la mateixa línia. Crec que aquest tema no pot esperar, perquè l’actual volum d’alumnat requereix de més espai per poder desenvolupar les diferents activitats i s’ha d’habilitar més zones d’esbarjo i lleure”.

Gemma Badia també lamenta “la manca de comunicació del Departament amb els centres, i ha posat com a exemple “el tema de la debatuda jornada partida o intensiva precisant que “ningú contacta amb els docents per saber quines són les capacitats de cada escola i les particularitats de l’alumnat per veure si és aplicable i què suposa”.