Gemma Badia, secretària de Polítiques Feministes del PSC Baix Llobregat

El PSC el Baix Llobregat ha celebrat aquest cap de setmana la seva 14a Assemblea de Federació on el partit ha determinat les línies de treball pels pròxims quatre anys.

Antoni Poveda ha estat escollit, de nou, Primer Secretari de la Federació junt a la seva proposta d’executiva. Belén García serà la nova presidenta del Consell de Federació mentre que Matilde Mas i José Fracisco Obispo continuaran com a responsables de Control Financer i de la Festa de la Rosa, respectivament.

La secretaria d’organització es renova amb Raquel García al capdavant. Per la seva banda, Joaquin Fernández assumeix el càrrec de Vice Primeri Secretari amb funcions polítiques i d’estratègia comarcal.

Completen la primera línia del secretariat Cristina Fernández a Finances, Sònia Guerra a Política Municipal, Eva Martínez a Transició Ecològica i la tinenta alcalde i regidora d’Igualtat i Feminisme, Gemma Badia, a Polítiques Feministes. També la gavanenca Cristina Agustí forma part de l’executiva com a secretària de Gent Gran.

Són noves les secretaries de Comunicació amb Òscar G. Saldaña, LGTB amb Claudia Acebrón, Solidaritat i Coperació amb Mlhair Fodor i Esport amb Juan Pedro Peréz.

El nucli del secretaria compta amb 13 dones i 7 homes “una clara aposta feminista –segons fonts del partit- per a una nova etapa pel Baix Llobregat”.

La jornada va comptar amb la conferència Catalunya davant les eleccions autonòmiques a càrrec de la Vice Primera Secretaria del PSC, Eva Granados, que va ser clara al dir que “el PSC és l’alternativa de govern a Catalunya. Tenim la capacitat de construir una àmplia base de consens per a garantir els drets de les persones, la justícia social i l’equitat.”

Durant la Cloenda va participar Jaume Collboni recordant que “des del Baix Llobregat, els i les socialistes heu d’obrir camí. Gràcies Alcaldesses, Alcaldes, Regidores, Regidors, militants i simpatitzants per donar força al projecte socialista amb les persones com a protagonistes”.

Antoni Poveda va agrair el suport rebut i va assegurar que comença ara una “nova etapa, amb una executiva renovada i il·lusionada, que treballarà per fer d’aquesta comarca un exemple de Feminisme, Ecologisme i Justícia social”.