Gemma Badia serà la candidata del PSC Gavà en les properes municipals
Gemma Badia serà la candidata del PSC Gavà en les properes municipals

L’assemblea de l’Agrupació Local del PSC de Gavà, reunida aquest dimecres al vespre a la seva seu, ha escollit, per aclamació i àmplia majoria, la candidatura presentada per Gemma Badia per optar a ser l’alcaldessa de la nostra ciutat en les properes eleccions municipals que se celebraran al maig del 2023.

La proposta de Badia ha estat l’única que s’ha presentat i dues terceres parts de la militància li han ofert el seu suport en forma d’avals, una fórmula que, tot i que segons ha explicat l’executiva del partit “no calia, la pròpia Badia ha volgut fer valer amb la voluntat de defensar un procés més participatiu”.

Gemma Badia

Gemma Badia: “Defensaré els valors del socialisme i donaré resposta a les necessitats de tota la ciutadania”

L’actual alcaldessa de Gavà i ja candidata socialista a revalidar-se al 2023, Gemma Badia, ha agraït “la confiança rebuda per part de al militància” un fet que l’omple “d’alegria personal” però que sobretot li suposa “una gran dosi de responsabilitat”. També admet estar “molt preparada per afrontar el nous reptes que la societat demanda avui, defensant els valors del socialisme, però tenint ben present que avui són diferents a fa uns anys. Cal adaptar-se a allò que la societat demanda i tenir present que ve una forta crisi i s’haurà d’estar al costat de les moltes persones que passaran dificultats”.

Badia precisa que “els socialistes estem preparats per generar ocupació i oferir habitatge, que és una de les grans demandes d’una ciutat, la nostra, amb grans atractius on la gent vol venir a viure”. També assegura que treballarà, en general, per “millorar la qualitat de vida, i això passa per estar pendents de qüestions que estan fora de les competències municipals, com és el cas de l’educació, que per a nosaltres esdevé un dels pilars de les nostres polítiques i perquè, a diferència de la dreta, volem una població ben formada”.

La candidata socialista també ha demanat a la militància “el màxim suport, fent valer la seva credibilitat i sortint al carrer per fer campanya i explicant el projecte socialista, un projecte que durant dècades ha governat a Gavà, la qual cosa no és casual, i cal que segueixi sent així, perquè Gavà segueix necessitant de nosaltres i dels nostres principis”.

Els projectes

Gemma Badia ha explicat que té projectes en ferm per Gavà i ha concretat el de piscina descoberta que “seguirà criteris de sostenibilitat”, una base nàutica a la platja “a preus populars” i el Centre d’Esports de Gel que “comptarà amb una pista versàtil que permetrà la pràctica de diferents esports”.

També s’ha referit a l’Agenda Urbana, amb els objectius de l’ONU del 2030, concretats “en 26 projectes prioritaris” que, segons precisa, “donaran resposta a les necessitats de futur Gavà”.