L'alcaldessa durant la visita a l'escola Bon Soleil
L'alcaldessa durant la visita a l'escola Bon Soleil

L’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, ha visitat aquest matí l’escola Bon Soleil, fundada fa 52 anys, per conèixer les instal·lacions i mantenir una trobada amb l’equip directiu.

Gemma Badia amb l'equip directiu amb què va tenir la reunió
Gemma Badia amb l’equip directiu amb qui va tenir la reunió

El director adjunt de l’escola, Joan Jiménez, ha valorat la visita com “positiva” i ha destacar “la capacitat de l’alcaldessa d’empatitzar i escoltar”. Jiménez ha mostrat la predisposició del centre en col·laborar més amb l’Ajuntament i la resta de centres educatius. “La nostra escola té que aportar més. Nosaltres fem moltes coses i un dels temes que hem parlar amb l’alcaldessa ha estat el fet de poder interactuar més amb el que és la ciutat de Gavà. Hi ha que tenir una cohesió territorial entre Gavà Mar i el nucli urbà molt més estricte i propera i crec que això es complirà”, ha assegurat.

L’alcaldessa ha manifestat que el Bon Soleil “és tota una institució a Gavà i creiem que sempre s’han d’aprofitar totes les sinergies entre els diferents tipus d’escola que hi ha a la ciutat”. Badia ha explicat que “en aquest sentit hem estat parlant molt sobre quines son les ofertes que també es poden fer des del Bon Soleil de cara a la ciutat. He detectat una inquietud per part de l’equip directiu d’aquesta escola de formar part més activa del teixit educatiu de la ciutat, de participar, de col·laborar, de poder trobar sinergies fins i tot amb altres escoles, amb el mateix Projecte Educatiu de Ciutat i penso que és molt interessant”.

L’alcaldessa assegura que “tots els sistemes educatius enriqueixen” i el va animar “a que puguin participar també del teixit educacional de la ciutat, de totes les escoles que hi ha tant publiques com concertades com privades i que entre tots milloren l’enfoc educatiu” i han remarcar que “des de l’Ajuntament aquí estem oberts a les diferents propostes de educatives”.

L’Escola Bon Solell té 1.400 alumnes des de P3 fins a Batxillerat.