Gemma Badia visita el col·legi Immaculada Concepció
Gemma Badia visita el col·legi Immaculada Concepció

Gemma Badia ha visitat aquest divendres el col·legi Immaculada Concepció. Es tracta de la seva primera visita al centre des de que és alcaldessa, i una més de la ronda de trobades que, des de fa setmanes, està mantenint, des de diferents vessants, amb la comunitat educativa. Badia assegura que “conèixer les necessitats i inquietuds d’aquest sector és clau per concretar accions que ens permetin treballar plegats per assolir l’èxit educatiu, el qual, esdevé, sens dubte, un dels pilars de la nostra societat”.

Badia ha destacat “la bona feina del centre amb un projecte pedagògic que té en compte valors com la sostenibilitat i el respecte al medi ambient, els quals són essencials a l’actualitat perquè els infants siguin conscients de la importància de preservar l’entorn per garantir el futur del planeta”.

La directora del col·legi Immaculada, Ana Puente, ha qualificat de “molt interessant la trobada” perquè, al seu entendre, “és important poder intercanviar opinions de manera propera amb la persona que lidera l’acció municipal, ja que, per a nosaltres l’Ajuntament és un referent on acudim si ho necessitem i sempre han respost”.

Puente ha precisat que “ha resultat enriquidor poder compartir vivències i anècdotes també des de la vessant de mares i com a dones que liderem projectes, i el fet de poder mostrar els punts forts del nostre projecte educatiu, com pot ser la robòtica, les classes d’anglès o l’espai de mindfullness”.