eleccions-urna-250915

eleccions-urna-250915Per aquestes eleccions al Parlament Europeu s’habiliten 43 meses.

33.935 persones estan cridades a les urnes diumenge a Gavà

Per aquestes eleccions al Parlament Europeu s’habiliten 43 meses en distribuïdes en 4 districtes, 28 seccions i 19 col·legis

Aquest diumenge estan cridades a les urnes a Gavà 33.935 persones, en unes eleccions generals que suposen les dotzenes de la democràcia i que serviran per a  renovar 558 de los 616 escons que conformen las Cortes Generales: Els 350 del Congrés dels Diputats i els 208 d’elecció directa del Senat.


Les persones amb mobilitat reduïda poden desplaçar-se al col·legi electoral en un vehicle adaptat. Poden sol·licitar el servei durant tota la jornada electoral i, preferiblement amb antelació, al telèfon gratuït 900 66 33 88. A més, la ciutadania disposa d’un servei informatitzat de consulta de les llistes electorals a l’Ajuntament, al Centre Cívic de Gavà Mar i al col·legi Jacme March.

 

La Policia Municipal, en coordinació amb els Mossos d’Esquadra, participa en la prestació de serveis de vigilància i seguretat dels col·legis electorals. Per la seva banda, els Serveis Informàtics municipals proporcionen les plataformes informàtiques de control de participació i de l’escrutini, a més del servei telefònic i el subministrament d’informació a la resta d’unitats que configuren el dispositiu electoral.

 

El dia dels comicis, es podran consultar les dades de participació, a les 14 hores, i a les 18 hores, i els resultats al portal www. gavaciutat.cat

PUBLICITAT