gent gran
La gent gran, de ball aquest matí a l'American Lake

La gent gran de Gavà ha celebrat aquest matí el seu tradicional ball de Festa Major d’Hivern. L’activitat es realitzava habitualment al pavelló Jacme March, però enguany s’ha traslladat al Casal Municipal de Cultura American Lake degut a les restriccions per la pandèmia.

A això precisament s’hi ha referit l’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, en destacar que “estem millor en temes de Covid i de restriccions, però encara hem de continuar anant amb molt de compte, i aquí al casal era més fàcil controlar l’espai amb l’aforament que hi havia previst”. A més, a l’American Lake “hi ha una temperatura més adequada i ells no passen fred”.

Badia s’ha congratulat de la recuperació d’aquesta activitat ja que “és important recuperar aquest esperit de tornar a fer coses, de sortir, de ballar, de celebrar una mica, que també ens toca amb el Nadal a les portes, i per això volem que la gent gran també s’ho passi bé en el marc d’aquesta celebració que tenim a Gavà amb les llums de Nadal i el comerç viu”.

gent gran
Badia, saludant a la gent gran a l’entrada de l’American Lake

El president de l’Associació de la Gent Gran de Gavà, Francisco Olivares, s’ha declarat “emocionat” amb la recuperació d’aquest ball tradicional. Més encara quan “hem passat tota aquesta pandèmia i jo mateix de fet vaig estar 70 dies ingressat, així que la gent té moltes ganes de gaudir”.

Olivares ens ha explicat que la gent gran de Gavà està també “molt emocionada en poder anar recuperant la normalitat. Hem començat algunes activitats com el ball dels diumenges, el teatre i la coral, així que esperem que tothom es posi la tercera dosi i que aquestes festes tothom tingui molta precaució amb les reunions familiars, i a veure si aviat podem tornar a gaudir la vida com ho fèiem anteriorment i tot això va passant”.