gent gran
Badia, aquest matí amb un grup d'usuaris del Casal Municipal de la Gent Gran de la Torre Lluc

Gemma Badia, alcaldable de la llista del Partit dels Socialistes de Catalunya-Candidatura de Progrés (PSC-CP), ha visitat aquest matí el Casal de la Gent Gran de la Torre Lluc per visitar als seus usuaris, que en aquells moments estaven fent una sessió d’exercicis de gimnàstica. Després, a la porta del casal, Badia ha explicat quines són les propostes socialistes pel mandat 2023-2027 en matèria de gent gran de cara a les eleccions municipals del 28M.

L’alcaldable ha començat destacant que “la gent gran és un col·lectiu que cada vegada és més gran ja que l’esperança de vida és molt més alta, i per tant tenen moltes més necessitats que abans. Avui dia tenim gent gran catalogada com a tal a partir dels 65 anys, on encara són gent jove, i la nostra voluntat és seguir treballant amb ells”.

Continuar treballant amb la gent jove, segons Badia, “significa generar més activitats, perquè les volen i les demanen, i també que hi hagi una connexió intergeneracional entre la gent jove i la gent gran, el que ens ajuda a que hi hagi menys bretxa digital”. L’alcaldable del PSC també aposta per “continuar col·laborant amb el fòrum G3, que és un òrgan de participació on l’Ajuntament escoltem i també expliquem el que estem fent”.

Pel que fa al capítol d’inversions, Badia anuncia que “farem un nou centre de dia, passarem dels tres actuals a quatre centres per tal que la gent gran tingui aquestes activitats que volen fer, i també és important per la gent gran de la nostra ciutat tenir aquest CAP 3 que es farà”.

A nivell de via pública el PSC posa l’accent, d’una banda, en “donar facilitats a nivell de barreres arquitectòniques, fer que tota la ciutat sigui accessible per a la gent gran”, i d’altra banda en “els jocs als parcs, que són punts de gimnàstica a l’aire lliure que hem vist que estan funcionant molt bé i que aporten a la gent gran dinamisme i capacitat de mantenir-se en forma. Per tant, ampliarem l’oferta d’aquests jocs esportius per a gent gran en els parcs de la nostra ciutat”.

Són mesures totes aquestes que es proposen, segons destaca Badia, perquè “volem que la nostra gent gran se senti molt a gust a Gavà, i que tingui una qualitat de vida màxima que és el que es mereixen després de tota una vida treballant. Ara poden gaudir aquesta vida, i nosaltres estarem allà al seu costat”.