Gerard Arnaldos
Gerard Arnaldos

El jove gavanenc Gerard Arnaldos s’ha convertit en campió d’Espanya de pàdel per equips amb el seu club, el Reial Club de Tennis Barcelona 1899. La fase final, que va convocar als vuit millors equips d’Espanya, es va disputar el passat cap de setmana a Saragossa. Arnaldos i el seu equip van aconseguir el títol contra el Cercle Sabadellès 1856, i això va se després de superar en semifinals als grans favorits d’aquesta competició, el Real Club de Polo de Barcelona.

De fet, el derbi entre els dos equips barcelonins, segons ens ha explicat Arnaldos, “va ser una final anticipada ja que ells són en teoria el millor equip, només feia dues setmanes que ens van guanyar a nosaltres la final del campionat de Catalunya per equips, així que eren els màxims favorits per guanyar aquest torneig”. Arnaldos i el seu equip tenien tan coll avall que no superarien el partit de semifinals contra el seu rival barceloní que “teníem bitllets de l’AVE de tornada aquella mateixa nit, però al migdia els vaig dir a tothom que canviessin el bitllet perquè tenia la sensació de que anàvem a guanyar, i així va ser”.

El camí fins aquest títol no ha estat senzill per Arnaldos que, en aquest sentit, va prendre fa poc una decisió valenta: “Fa tres mesos vaig decidir deicar a Barcelona a la meva família i els meus amics i venir-me sol a Madrid perquè és aquí on estan les millors acadèmies professionals de pàdel i els millors jugadors del món. Porto ja tres mesos aquí i puc entrenar amb ells per, espero, poder dedicar-me professionalment al pàdel. Entreno cada dia de 8 del matí a 5 de la tarda, i estic molt content fins ara amb aquest pas que vaig donar”.

Respecte a aquest futur professional, Arnaldos ha destacat que “els joves tenim cada vegada més oportunitats, hi ha cada vegada més patrocinadors que ajuden amb les despeses, els premis econòmics són també cada vegada més importants i en passar rondes hi ha cada vegada més diners per poder cobrir despeses com ara hotels o avions”.

Arnaldos, que té només 25 anys, fa bo aquest pronòstic de professionalització i viatjarà el proper cap de setmana a Dubai per disputar una altra competició internacional. Molta sort, Gerard!