German Barrena renuncia al càrrec
German Barrena

German Barrena, tinent d’alcalde de Benestar, Acció Social i Ciutat Educadora, ha presentat la seva renúncia al càrrec i a la seva condició de regidor de l’Ajuntament de Gavà. També ocupa la Regidoria Delegada de Concessions, Demanials i Patrimonials, dins l’Àmbit de Nova Governança i Serveis Generals, i la Regidoria Delegada de Polítiques d’Habitatge inclòs en l’Àmbit de Territori, Medi Ambient i Transició Ecològica.

Barrena ha comunicat la seva decisió a l’alcaldessa Raquel Sánchez i al govern municipal, així com al seu equip tècnic i a les entitats de la ciutat. L’actual situació econòmica provocada per la pandèmia de la COVID-19 i les previsions de futur, li han fet prendre la determinació d’abocar tots els seus esforços personals i professionals a la seva firma consultora en Assessoria Fiscal i Laboral d’Empreses.

La renúncia es farà efectiva el proper 25 de juny, data en què el Ple municipal en prendrà coneixement.

German Barrena va ser elegit regidor pel Partit dels Socialistes de Catalunya a les eleccions municipals celebrades el maig de 2019. Anteriorment, ja havia estat elegit en les eleccions municipals de maig de 2015.

L’alcaldessa, Raquel Sánchez, i l’equip de govern volen expressar el seu agraïment a German Barrena per la tasca desenvolupada aquests anys, i li desitgen sort i encert en l’etapa personal i professional que era emprèn.

En aplicació de la normativa vigent, serà en el Ple següent, previst per al 23 de juliol, quan es formalitzarà la incorporació del nou regidor de la candidatura del Partit dels Socialistes de Catalunya, Luis Guitart.

Les properes setmanes, l’alcaldessa Raquel Sánchez durà a terme els ajustos que caldrà realitzar en el cartipàs municipal.