Gimcana de Cultura Popular

Gavà celebrarà, el proper 6 de maig, una nova edició de la seva jornada de cultura popular i tradicional. Les activitats tindran lloc al parc de la Torre Lluc i se centren en una gimcana familiar obert a tothom i que, segons la organització, “vol esdevenir el cercavila més gran del món”.

Per prendre-hi part cal formalitzar la inscripció, entre el 24 d’abril i el 4 de maig, a la Casa Gran per whatsapp al 619 628 861 o per correu electrònic a l’adreça cultura@gava.cat. També es podrà fer al mateix dia al propi espai central de la Torre Lluc. Totes les persones que vinguin s’emportaran un obsequi.

La gimcana, que donarà inici a les 17.30 hores, constarà de proves divertides i superables per tothom i el seu objectiu és passar una estona divertida construint el cercavila més gran del món amb els gegants, les bèsties de foc, les danses, la música i tota la resta de figures de la nostra imatgeria festiva.

La festa culminarà amb l’actuació de la companyia “Corrandes Animació” que oferirà l’espectacle “Visca la Festa-Ball Folk” amb animació musical infantil i un repertori ple de cançons tradicionals per ballar

En aquesta jornada hi participarà l’Agrupació de Gegants i Gegantons, l’AEiG Roc del Migdia, els Bastoners, els Castellers, la Companyia General del Foc, l’Esplai el Mamut d’Ausiàs March, l’Esbart Brugués, els Grallers l’Anguila, els Sonaquetomba i la Unió Muntanyenca Eramprunyà.