Jordi Tort, portavoz del grupo municipal del PSC
Jordi Tort, portavoz del grupo municipal del PSC

Recentment s’ha confirmat el pacte de govern d’ERC amb la dreta independentista hereva del pujolisme, un pacte que els darrers anys ha portat a Catalunya a perdre competitivitat i a retallar serveis bàsics com sanitat i educació, com ha quedat palès a conseqüència de la pandèmia, les mancances del sistema per una manca d’inversions els darrers deu anys.

Salvador Illa ha fet una proposta de govern alternatiu al desgovern que hem tingut els darrers anys d’ERC i Junts per Catalunya, oferint a la societat catalana una oposició útil, un govern alternatiu que toca de peus a terra, centrat a utilitzar eficientment els recursos i les capacitats que tenim com a país.

Des del PSC volem que Catalunya acumuli victòries, avenços i guanys. Volem una Catalunya en positiu, amb força, amb determinació, amb pacte, amb consensos dels quals tothom se senti part. Creiem que el que Catalunya necessita ara és prioritzar allò que realment importa per damunt de qualsevol altra cosa, posant el focus en tres prioritats: vèncer el virus amb una aposta decidida pel nostre sistema de salut; reactivar l’economia, ampliant-ne la base productiva, el teixit industrial del país, creant ocupació de qualitat i traient el màxim rendiment dels fons europeus, i no deixar ningú enrere, i això vol dir justícia social, equitat i igualtat d’oportunitats.

El PSC, la candidatura més votada a les darreres eleccions catalanes, impulsarà canvis, solucions i configurarà una alternativa al govern de la Generalitat amb propostes d’actuació i polítiques públiques, i oferint sempre mà estesa i col·laboració a l’executiu en les qüestions d’interès general i disponibilitat absoluta per arribar a grans acords pel bé del país.