Gran ambient a la XXIV Marxa del Garraf
Un any més, també es va celebrar la prova dels 21 quilòmetres.

Més d’un miler de persones han participat aquets diumenge en la tradicional Marxa del Garraf. La prova, que ha sumat la seva edició número 24, es va desenvolupar sense problemes i clima de bonança.

La cursa de 48 quilòmetres de distància va sortir a les 6 del matí de la plaça de Jaume Balmes i va transcórrer pels municipis de Gavà, Castelldefels, Sitges, Olivella i Begues. L’itinerari, amb un desnivell acumulat de 3490 metres, va assolir la cota més elevada a Campgràs i a la Serra de la Guàrdia, i la més baixa a Garraf, a nivell de mar.

Un any més, també es va celebrar la prova dels 21 quilòmetres, amb centenars d’inscrits, entre ells l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, que va culminar aquest recorregut amb un desnivell acumulat de 1612 metres.

En aquesta edició també es van rifar unes botes de muntanya de la marca Merrell i es va guardar 1 minut de silenci en memòria d’Enric Querol, Joan Comas i Jaume Senserrich, integrants de l’UME que han mort recentment.

La Marxa del Garraf, que va néixer al 1994, s’inclou dins de la Copa Catalana de Caminades de Resistència i passa per indrets emblemàtics del parc. És una prova no competitiva oberta a qualsevol persona respectuosa amb la naturalesa, i té com a objectiu donar a conèixer els paratges més purs que ofereix el Massís del Garraf.