Gran ambient al I Beach Market
Gran ambient al I Beach Market

Gavà ha celebrat aquest cap de setmana el I Beach Market, tot un reguitzell d’activitats d’oci, per a grans petits, que ha tingut lloc a l’avinguda del Mar, concretament als peus del monument de la Vela. Així, des de dissabte al matí, es podia passejar i comprar articles de moda i complements entre les diferents parades i també assaborir els plats preparats per alguns dels establiments integrats dins l’Agrupació de Restauradors de Gavà, que justament han estat els impulsors d’aquesta festa.

Un d’ells, Manel Armengol, xef i propietari del restaurant Major Trentasis, explicava que “la idea és fruit de les noves inquietuds de l’agrupació, que afronta una nova etapa moltes ganes” i que “vam veure adient organitzar aquest esdeveniment perquè fos una mena de comiat de l’estiu a nivell comarcal”. Armengol es mostra “molt satisfet que com ha anat” i precisava que “el temps ha acompanyat i la gent no ha fallat. Hem omplert les 500 cadires muntades en els tres serveis que hem fet”, i encara que “sempre hi ha coses ha millorar, per ser el primer any, la valoració no pot ser millor”

Durant els dos dies hi han hagut diferents activitats, com ioga i meditació, zumba, una festa de l’escuma i un parc infantil amb tallers amb activitats dirigides de caire cultural i esportiu. La Policia Municipal de Gavà també ha aprofitat l’ocasió per muntar la seva carpa solidària, dissabte al matí, i vendre els escuts contra el càncer infantil

També hi han hagut actuacions musicals amb els grups Mala Vida, Groov&Sounds, Neckless, American Lake Covers, DJ’s i altres.