Gran assistència a la I Fira de la Cervesa Artesana
Gran assistència a la I Fira de la Cervesa Artesana

El parc de la Torre Lluc ha esdevingut, novament, el punt de trobada per gaudir la I Fira de Cervesa Artesana de Gavà, una activitat organitzada pel Gremi de Restauradors amb el suport de l’ajuntament i que en aquesta estrena va comptar amb la participació de 8 cerveseres, la majoria properes, com una de Sant Boi, una altra de La Garriga, també de Badalona, i la resta procedents de Barcelona.

Des del gremi, Andreu Frutos, precisa que “cadascuna aporta el millor producte, amb referències que han guanyat premis de qualitat. En general, però, totes són extraordinàries, elaborades amb cura i molt bona matèria primera que les fan destacar respecte a les cerveses industrials que normalment consumim. Apostem per elles perquè lliguen molt bé amb la proposta culinària de producte de qualitat que nosaltres oferim”.

L’entrada a la fira, que va començar a les 18 hores i va cloure abans de les 2 de la matinada, costava la compra del got, és a dir 2,5 euros i, a partir d’aquí, cadascú podia adquirir en cada carpa la cervesa que volia anar tastant. Per acompanyar-ho també es va instal·lar un petit espai de venda de menjar, com ara patates fregides i croquetes, mentre que la música la va posar Dj Borinot i el directe d’un dels grups del Bars and Rumba.

El Gremi de Restauradors assegura que “tenim molta empenta i volem seguir organitzant esdeveniments que dinamitzin el sector i la ciutat. La nostra voluntat és continuar apostant per aquesta fira cervesera. Ara hem plantat la llavor i esperem que creixi i es consolidi”.