serveis públics
GSSP demana que tornin a estar operatius els serveis públics portàtils de la platja

Gavà, Sí Se Puede (GSSP) demana que tornin a estar operatius els banys públics portàtils que estan instal·lats a la platja. El portaveu adjunt de la formació morada, Juan Carlos Bondia, ha explicat que “diversos usuaris ens han comentat que la gran majoria dels serveis públics de la platja estan sense poder-se utilitzar ja que l’empresa que s’encarrega de netejar-los, tant els banys com la fosa sèptica, no ho fa amb la regularitat deguda”.

Segons un comunicat de premsa emès per GSSP, fins i tot estan fora de servei “els banys que fan servir els socorristes que treballen diàriament i que vigilen per la salut i seguretat dels usuaris de la platja de Gavà”.

La formació morada va demanar en el darrer Ple Municipal “tant a l’Ajuntament de Gavà com també a l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que és l’entitat que gestiona aquesta zona, que ampliï la freqüència de neteja sobretot de la fosa sèptica ja que els caps de setmana, que és quan ve la majoria de persones a la platja, es troben que els banys no es poden fer servir”.

GSSP també va demanar en el darrer Ple que “es puguin col·locar nous banys per donar més servei a la ciutadania que ve a gaudir de la platja”.