GSSP presenta diverses iniciatives al Ple Municipal de febrer
GSSP presenta diverses iniciatives al Ple Municipal de febrer

El grup municipal de Gavà, Sí Se Puede (GSSP) va presentar diverses propostes al Ple Municipal de febrer celebrat ahir.

Juan Carlos Bondia, portaveu adjunt de la formació, ha destacat que “arran dels desnonaments que s’estan produint els darrers mesos, hem proposat al govern municipal que es creï una unitat incorporant advocats, tècnics, interlocutors socials, per mirar de que no s’arribin a produir aquests desnonaments ja que considerem que lluitar en aquest tema és bastant important”.

També en matèria d’habitatge, GSSP va proposar “implementar i incorporar models de gestió cooperativa per a la creació d’habitatge social nou, i en aquest sentit recordem que a altres poblacions com ara Cardedeu o Barcelona existeixen cooperatives que es dediquen a la creació d’habitatge social i que tenen molta importància perquè permeten que la gent pugui adquirir habitatge assequible i que es quedi a la ciutat”.

Aquestes propostes arriben perquè la qüestió de l’habitatge “ens preocupa ja que veiem que a Gavà l’habitatge no para de pujar, i encara que les competències d’habitatge les té la Generalitat de Catalunya, creiem que sempre s’han de fer propostes des del govern municipal”.

GSSP també va fer demandes pel que respecta al manteniment dels col·legis públics “motivades per les queixes de pares i mares que ens han comentat aquests problemes als col·legis, per la qual cosa és necessari actuar”. La formació morada va demanar, doncs, que “es realitzin les actuacions de manteniment necessàries per tal d’evitar que els patis dels col·legis quedin inundats durant diversos dies a conseqüència de les pluges; que s’habilitin zones d’ombra als patis del col·legis ja que s’ha realitzat una poda important i molts d’aquests patis s’han quedat sense ombra”.

Bondia ha recordat que la seva formació també va demanar “que es realitzin tallers per ensenyar a reparar una bicicleta i que es col·loquin diferents punts de manteniment als carrers bici de la ciutat per poder fer una petita reparació de la bicicleta”.

PUBLICITAT