escuts solidaris
GSSP se suma a la campanya #pelsvalents

El grup municipal de Gavà, Sí Se Puede (GSSP) a l’Ajuntament de Gavà se suma a la campanya #pelsvalents de venda d’escuts policials solidaris contra el càncer infantil. La campanya té l’objectiu de recollir fons per al projecte de l’Hospital de Sant Joan de Déu del SJD Pediatric Cancer Center, un nou centre destinat a la investigació i tractament del càncer infantil.

Miguel Herrera, portaveu de GSSP, ha explicat que “per nosaltres és un honor i un privilegi poder participar en una activitat tan bonica i tan necessària, creiem que la situació d’aquests infants és molt realment delicada tant a nivell físic com psicològic, i per tant necessiten aquest recolzament, tant l’econòmic com el social, que vegin que la població està amb ells”.

El portaveu de la formació morada ha destacat la solidaritat del cos de la Policia Municipal en engegar aquesta campanya: “És una tasca molt bonica la que està fent la policia, una tasca molt social que es desvincula de la feina habitual de la policia que pot semblar més coercitiva, així que és una manera molt bonica d’apropar-se a la gent i de demostrar que la nostra policia està, a banda de per protegir-nos i donar-nos seguretat, també per protegir anímicament i donar certa seguretat emocional en les situacions difícils”.

Javier Sicilia, Policia Municipal a Gavà, ens ha explicat que la campanya “està anant molt bé, millor del que pensàvem, la veritat és que estem sorpresos perquè la gent col·labora molt, estem tenint molta sort”. Actualment la campanya ja ha aconseguit vendre gairebé 1.000 escuts solidaris i l’objectiu, segons Sicilia, és arribar als 2.000 pels voltants del proper mes de desembre.