GSSP vol que Gavà demani a la Generalitat els diners que deu per les llars d’infants
GSSP vol que Gavà demani a la Generalitat els diners que deu per les llars d’infants

Gavà, Sí Se Puede (GSSP) vol que l’Ajuntament de Gavà demani a la Generalitat de Catalunya els diners que deu a causa de les retallades en el pressupost de les llars d’infants. GSSP formularà un prec en aquest sentit en el torn de precs i preguntes del ple de desembre que tindrà lloc aquest proper divendres, 22.

Juan Carlos Bondia, portaveu adjunt de GSSP, recorda que “a causa de les retallades en Ensenyament, les llars d’infants de la Generalitat de Catalunya han estat tres o quatre anys sense cap tipus de subvenció, però ara el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha obligat a la Generalitat, vers la demanda d’alguns ajuntaments, que retorni prop de 1.300 euros per alumne i any a les llars d’infants d’aquests municipis”.

El regidor de GSSP anuncia, doncs, que la seva formació “demanarà al govern municipal que faci aquesta reclamació en nom de les llars d’infants de Gavà i que les famílies que no han pogut obtenir aquesta subvenció la puguin aconseguir”.

Entre els altres temes que GSSP presentarà en el torn de precs i preguntes destaca la petició que fa referència a GTI: “Volem conèixer quines són les propietats de l’empresa municipal GTI, des d’aquest estiu estem sol·licitant poder visitar-les, ja són molts mesos d’espera i no sabem perquè no se’ns ensenyen aquestes propietats ja que són propietats municipals, és a dir, propietats de tot el poble de Gavà, i estem interessats en saber quin és el seu estat”.

La formació morada també preguntarà al govern municipal quantes famílies gavanenques s’han pogut beneficiar dels ajuts a l’atur “ja que fa un any el govern municipal va presentar una proposta en la que s’anunciava la inversió de gairebé 3 milions, juntament amb la Generalitat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, i per tant volem saber quantes persones han pogut trobar feina gràcies a aquests ajuts”.