Handbol Gavà 23 Elda 19
Sènior Femení del Club Handbol Gavà.

El Sènior Femení del Club Handbol Gavà ha sumat aquest cap de setmana la seva tercera victòria consecutiva, en Divisió d’Honor de Plata, a la pista de l’Elda, per 19 a 23, amb cinc gols d’Eva Torremorell i Jana Castañesa.

La primera meitat va estar molt igualada, sense que cap dels dos equips pogués escapar-se en el marcador fins arribar al descans amb un atapeïdíssim 10-11.

En la segona meitat, ambdós conjunts van començar a notar el cansament, molt més l’Elda que venia de jugar el divendres en la pista del Leganés. Probablement això va poder incidir en els dos errors consecutius en atac posicional comesos a l’inici d’aquest segon període a més d’un llançament des dels set metres ,el que va provocar que el Gavà s’anés en el marcador gràcies al seu encert de cara a la meta catalana i a la magnífica actuació de la seva portera Mercä Buxo que va ennuvolar la possibilitat de llançaments clars de les d’Antonio Mateo que, als 17 minuts, del segon temps va haver de demanar temps mort perquè el Gavà marxava 14-17 i les seves estaven perdent pilota en nombroses ocasions relativament clares d’atac.

De poc va servir perquè les d’Elda es van ancorar en el gol 14 durant més de set minuts facilitant que el Gavà encarés amb tranquilitat el tram final del xoc i emportant-se els dos punts cap a casa.

Elda: Nerea González y María Vicente (porteras). Lucía García (6), Isabel Padilla, Andrea Sáez (1), Zaira Pérez (3), Alba Manzano, Ainara Herrero (1), Elena Amores (3), Miriam Requena (1), Candela Bazán (1), Alba García, Zaira Benítez (3) y Alicia Requena.

Handbol Gavà: Irene Zaragoza y Mercä Buxo (porteras). Claudia Marugat, Eva Torremorell (6), Sandra Moreno, Victorire Dubos, Andrea Garrido (2), Laia Andrade (1), Paula Miravete (1), Katerina Hegrova (2), Elisabet López (5), Jana Castañera (6) y Nicole Blatche.

Árbitres: Francisco José Martínez Hita i Víctor García Baños (Murcia). Quatre exclusions locals i tres visitants.

Parcials: (1-1)(3-3)(5-4)(6-7)(9-10)(10-11)-(11-12)(12-13)(14-15)(14-17)(16-19)(19-23).