Handyfesta 2024
La fresta estarà amenitzada per la sessió del Dj Mark Clark.

El Club Handbol Gavà organitza aquest divendres, 17 de maig, una nova edició de la Handy Festa, una trobada on hi haurà música i molta diversió. La celebració, tindrà dures parts. La primera serà de 17.30 a 20:00 hores a l’escola Jacme March amb activitats, jocs i tallers per als més petits i un berenar, amb un preu de 2 euros.

La segona part de la festa serà al Casal Municipal de Cultura American Lakea a partir de les 22 hores amb la sessió del Dj Mark Clark. El preu de les entradesper als més grans de 18 anys és de 10 euros i inclou 2 consumicions. Per als menors d’edat el preu de l’entrada és de 4 euros i també inclou una parell de begudes. A més, hi haurà a a la venda entrepans freds( fuet, formatge i pernil) a 2,5 euros i entrepans calents  (truita de patates, frankfurt) per 3 euros, però només mitjançant reserva anticipada. La venda serà en el punt de suport o per whatsapp 619 87 56 93

Des del club asseguren que la festa serveix per “recaptar fons per ajudar a sufragar les despeses fins a final de temporada,  i constatar el vincle amb la gent del club i els amics i simpatitzants”