Homenatge del PP a les víctimes del terrorisme
Homenatge del PP a les víctimes del terrorisme

Un any més, el Partit Popular de Gavà ha commemorat el Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme. Ho va fer aquest divendres, 10 de març, amb una ofrena floral als peus de l’Olivera de la Pau, al Parc del Mil·lenni, on al 2018 s’hi va col·locar una placa en record a les víctimes dels atemptats.

La portaveu del grup municipal, Mónica Parés, ha recordat que “l’Ajuntament va fer instal·lar aquesta placa després de moltes reclamacions al Ple per part del nostre grup” i ha assegurat que poder “comptar amb aquest espai de memòria és molt important, no només per tenir presents les víctimes dels atemptats islàmics als trens de Madrid, sinó per no oblidar les milers de persones van ser assassinades durant dècades per ETA al nostre país”.

Parés també ha dit que “aprofitant que encara ens trobem immersos en el mes de març cal recordar, de manera especial, les dones d’arreu del món, i a les seves famílies, que són víctimes del terrorisme. El PP sempre estarà al seu costat i al costat de la llei i l’odre. No oblidarem mai aquest xacra que colpeja molts recons del planeta i que, durant molt temps, va patir Espanya. Esperem i desitgem que mai torni a repetir-se”.