Horaris de la xarxa de transport públic durant les festes
Horaris de la xarxa de transport públic durant les festes

Coincidint amb les festes nadalenques, la xarxa de transport públic de l’àrea de Barcelona modifica en alguns casos el seu servei respecte a l’oferta actual per facilitar el retorn a casa de les persones usuàries.

Nit de Nadal

La nit del 24 al 25 de desembre, com és habitual cada any, el servei finalitzarà a les 23h en els operadors ferroviaris: metro TMB, FGC i Rodalies Renfe. Pel que fa a TRAM i Bus TMB efectuaran les darreres sortides de terminal a les 22 h.

Nit de Cap d’Any

La nit del 31 de desembre a l’1 de gener, el servei serà ininterromput durant tota la nit en els operadors ferroviaris TMB, FGC i TRAM. Pel que fa a Rodalies de Catalunya i servei de Bus TMB l’horari serà l’habitual en dia feiner sense modificacions horàries. El dia 25 l’inici del servei a Rodalies serà entorn a les 07.00 hores.

Nit de Reis

La nit del 5 al 6 de gener, es mantindran els horaris habituals de vigília de festiu en tots els transports i operadors.

Bus nocturn

El servei de bus nocturn de l’AMB, el NitBus i els autobusos nocturns interurbans de la Generalitat, prestaran el seu servei durant totes les festes amb els horaris consultables als seus webs.

Entre el 23 de desembre i el 9 de gener, el servei de la línia R7 (Cerdanyola Universitat – Barcelona Sant Andreu Arenal) no prestarà servei coincidint amb el període no lectiu de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Mascareta obligatòria ben posada i silenci

Davant l’actual onada de contagis de la covid-19, es recorda a les persones usuàries l’ús obligatori de mascareta ben posada dins el transport públic i la recomanació de fer silenci durant el trajecte, ambdós, mesures de protecció i prevenció enfront de la covid-19..