Hospital de Viladecans guanya 2 premis
Façana d'entrada de l'hospital de Viladecans

L’Hospital de Viladecans ha rebut dues distincions en els premis Hospitals TOP 20, en un acte celebrat a Madrid. Concretament, el centre ha estat premiat en les categories de Gestió hospitalària global i àrea musculoesquelètica.

Els premis Hospitals TOP 20 són atorgats anualment des de l’any 2000 per la companyia de serveis d’informació sanitària IASIST (grup IQVIA). Els premis Hospitals i reconeixen la tasca dels centres que han obtingut millors resultats en el procés d’avaluació, basat en dades objectives del funcionament de cada centre.

En aquesta edició han participat un total de 140 hospitals i clíniques de caràcter públic i privat, que optaven als guardons a les diferents categories dels premis. En aquest sentit, cal destacar que l’Hospital de Viladecans ha estat distingit a les dues nominacions a les quals optava.

L’Hospital de Viladecans ja havia estat premiat al TOP 20 per la seva gestió global els anys 2015 i 2016.

L’Hospital de Viladecans

L’Hospital de Viladecans és l’hospital de referència per als municipis de Castelldefels, Gavà, Viladecans, Begues i Sant Climent de Llobregat, amb una població de 180.000 habitants. Està acreditat com a hospital general bàsic d’aguts i té com a hospitals de referència l’Hospital Universitari de Bellvitge, per a adults; l’Hospital de Sant Joan de Déu, per a pediatria; i l’Hospital de Sant Boi de Llobregat, per a obstetrícia. Juntament amb l’Hospital de Bellvitge i la Direcció d’Atenció Primària Costa de Ponent forma la Gerència Territorial Metropolitana Sud de l’ICS. Els dos darrers anys ha rebut el premi TOP 20 a la Gestió Hospitalària Global.