I Open Nacional de pàdel en cadira de rodes

La nostra ciutat ha acollit, aquest cap se setmana, la cinquena prova puntuable de la Copa d’Espanya de pàdel en cadira de rodes. La competició, disputada a les instal·lacions del Club Padelarium forma part del circuit que coordina la FEDDF, i si bé l’any passat es va celebrar a Barcelona, aquesta és la primera ocasió que es fa a Gavà. La organització, integrada per les jugadores Susana Rodríguez, Mònica Ridao i el jugador Miguel Martí s’ha mostrat “molt satisfeta, tant per l’emplaçament, com per l’acollida i el suport rebut del Club, l’Ajuntament i els patrocinadors”, raó per la qual, asseguren, “l’any vinent tenim la intenció de seguir apostant per Gavà”

La prova que ha rebut, entre d’altres, el suport de les maques SEAT i GUIDOSIMPLEX ESPANYA, s’ha configurat com a modalitat única, amb un total de 14 parelles, amb el nº 1 i nº 2 d’aquest circuit, el navarrès Edorta de Anta al costat del seu company el valencià Christopher Triviño, que al final van resultar els vencedors, i d’altra banda, al madrileny Óscar Agea i la seva parella el castellà lleonès, Álvaro Garmilla. A aquestes parelles els van seguir els caps de sèrie 3 i 4, Luis Peinado i Alejandro López i Aitor Elorduy i Juan Antonio López.

Així mateix, s’ha pogut gaudir de l’única parella femenina formada per les ja citades, Susana Rodríguez i Mònica Ridao, que van plantar cara en pista a la resta dels seus companys, vinguts de diferents zones geogràfiques a més de Barcelona, del País Basc, València, Castella i Lleó, Castella-la Manxa, Madrid i Navarra.