nicolas-sanz-110815

nicolas-sanz-110815Nicolás Sanz atenent la premsa local.

Nicolas Sanz: “Farem polítiques de suport de 0 a 100 anys”

El candidat d’ICV-EUiA-Pirates- Movem Gavà, Nicolás Sanz, ha explicat, aquest cap de setmana, les seves propostes d’ajut a famílies, infants, joves i gent gran

ICV-EUiA-Pirates de Catalunya- Movem Gavà segueix aquets dies fent campanya pera les eleccions del 24de maig. L’alcaldable d’aquesta formació, Nicolas Sanz, ha volgut concretar,aquest cap de setmana algunes de les propostes que defensen i que van encaminades a “estar al costat de tots els gavanencs i gavanenques en totes les etapes de la vida, dels 0 als 100 anys”.


Així, Sanz, ha assegurat que “lluitarem perquè hi hagi més escoles bressol públiques a la ciutat, per la gratuïtat progressiva dels llibres de text de text als centres públics i incentivarem les polítiques de participació juvenil a través d’una app. També acompanyarem les famílies que tenen persones al seu càrrec perquè, a dia d’avui, amb les moltes retallades que els governs de CiU i PP han fet en matèria de dependència, creiem que és més important que mai que ajudem aquestes persones perquè puguin tirar endavant amb aquestes difícils situacions”.