El grup teatral La igualtat de Gavà porta al teatre El Grinch

L’Espai Maragall de Gavà esdevindrà l’escenari, aquest dissabte, de la divertida adaptació al teatre que ha fet el Grup La Igualtat del Grinch “l’ésser que més odia el Nadal”. Es tracta d’un personatge menyspreable, però a la vegada divertit, que protagonitza una aventura que, segons el grup, “serà del gaudi de tota la família”.

La companyia, responsable de l’adaptació al teatre de La Família Addams amb un èxit absolut de públic, presenta ara, per segona vegada, aquesta aposta escènica dirigida novament per Daniel Sánchez, i on segons ell mateix reconeix, “esperem repetir l’èxit del Nadal passat. Es tracta de l’adaptació de la popular pel·lícula, una tasca laboriosa perquè cal adequar molt bé els escenaris. El resultat però és molt enlluernador amb estampes que recreen carrers nevats, amb un gran arbre de Nadal i amb recursos a modus de projeccions i llums”.

El Grinch és un personatge de ficció creat pel Dr. Seuss. La seva primera aparició va ser en el llibre infantil de 1957, “Com El Grinch va robar el Nadal!”. El Grinch és una espècie d’ogre verd que sempre ha viscut aïllat en el cim d’una muntanya a les afores de Vila Qui. Habituat a la solitud el que li destrossa els nervis són les nadales que la gent del poble canta. Per venjar-se decideix robar els regals de Santa Claus.

La funció de teatre començarà a les 18 hores i les entrades costen 6€ a la taquilla i 5 si es compren anticipadament.