cursa-zombi-171016

cursa-zombi-171016Moment de la sortida de la cursa zombi del febrer

Cursa de zombis a La Sentiu

Coincidint amb la celebració de Tots Sants, l’entitat veïnal munta, la segona edició d’aquesta divertida carrera. La primera es va fer el passat mes de febrer

L’Associació de Veïns de La Sentiu prepara, per aquest 1 de novembre, la segona edició de la cursa de zombis titulada “Carrera entre zombis – Halloween Run Gavà”, una activitat que a més de divertir té una clara vocació benèfica ja que es recolliran diners i aliments per a la Plataforma Gavà Solidària.

 

Es tracta d’una carrera popular d’obstacles pensada per a tota la família i per a tots els públics, ja que a més de l’esportiva suma la lúdica. El repte de l’associació és “reunir a centenars de persones entre corredors, zombis, voluntaris, persones anònimes, que a més de passar-ho bé participen en una acció solidària”.


En aquesta cursa els corredors, que poden anar disfressats, tindran quatre tires subjectes a la cintura que es denominen “vides” i hauran de creuar la meta amb almenys una cinta, esquivant els zombis que aniran apareixent durant l’itinerari i que intentaran prendre-les. El recorregut es podrà realitzar corrent o caminant, no es podrà sortir de la ruta establerta, i el temps màxim serà d’1 hora i 30 minuts. En apuntar-se es lliurarà una bossa amb informació i el plànol del recorregut, samarreta, informació comercial i dorsal.

 

La sortida es farà  a les 09.30 hores del matí des de darrere del parc dels Bombers, i s’han dissenyat tres distàncies de 2, 5 i 10 quilòmetres pel bosc de La Sentiu. La organització precisa que hi haurà premis per als tres primers corredors masculins i femenins, pels tres zombis millor caracteritzats, i pel qui aconsegueixi prendre més vides al corredors. Al final es repartirà refrescs, aigua i fruita. La carrera estarà amenitzada amb grups de percussió i es realitzarà una sessió d’escalfament a càrrec de la professora de zumba de l’associació per començar en forma.

 

L’activitat compta amb la col·laboració del Club Atletisme Gavà, la Casa de Aragón i dels ajuntaments de Gavà, Castelldefels i la Diputació de Barcelona.

 

Les inscripcions cal fer-les a RUNEDIA Fins al dia 24 d’octubre a les 24 hores.