II Cursa de Adisga
La cursa partirà de davant del Parc Arqueològic de les Mines.

L’Associació de Familiars de Discapacitats Intel·lectuals de Gavà (Adisga) celebra aquest diumenge la seva segona cursa solidària. L’activitat, que partirà des de davant del Parc Arqueològic Mines de Gavà a les 10.30 hores, presentarà dos recorreguts.

Itinerari llarg

Aquest circuit, de 6 quilòmetres i 600 metres, pujarà per la Riera de Sant Llorenç fins a can Feral i can Tries fins després enfilar una camí paral·lel per enllaçar, en sentit baixada, amb la Riera novament i arribar al carrer Viladecans. Tot seguit es pujarà per la Rambla fins a la plaça Catalunya per acabar davant del Parc Arqueològic.

Itinerari curt

Aquest recorregut, de 3 quilòmetres de distància, baixarà per la Riera de Sant Llorenç fins arribar al carrer Viladecans, tot seguit enfilaran la Rambla fins la plaça Catalunya per acabar davant les portes del Parc Arqueològic.

La festa culminarà a les 14 hores amb una paella popular que elaboraran els integrants de la Casa de Valencià. El preu per poder assaborir l’àpat és de 5 euros. Unes 25 persones ja s’han apuntat al dinar que es farà al carrer de Jaume I, davant del bar Sis 6 Dos, raó per la qual aquesta via estarà tallat al trànsit entre l’avinguda Eramprunyà i la rambla de Pompeu Pambra.

Des d’Adisga, el seu president, Pedro Corvillo, espera “poder repetir l’important èxit de participació assolit l’any passat en la primera edició on, prop de 25 persones van prendre part en la marxa”. De moment, explica, “230 persones s‘han inscrit en la cursa, i els qui ho vulguin, també podran fer-ho el mateix dia, abans de la sortida, pagant 10 euros, un donatiu que servirà per sufragar part de les despeses de les activitats que es fan a l’entitat”.

Adisga compta a l’actualitat amb 37 usuaris i 4 professionals: la coordinadora, una administrativa i dos nois que s’ocupen de dinamitzar els tallers i guiar les sortides d’oci.