II Nit de tapes i festa al centre

L’Associació de Comerciants de l’Illa del Centre de Gavà fa 24 anys, raó per la qual han organitzat una festa per aquest cap de setmana. De fet, des de fa uns anys ençà aquesta entitat aprofita aquestes dates per celebrar els seus aniversaris amb una revetlla al carrer. En aquesta ocasió però s’han preparat més coses.

Divendres, de 17 a 20.30 hores els establiments de l’Illa de Vianants trauran la seva botiga al carrer amb les carpes i per posar a la venda els seus articles rebaixats. La iniciativa es repetirà durant tot el dia de dissabte, jornada on, a partir de les 20 hores arrencarà la “II Nit de Tapes” organitzada pel Mercat del Centre. Aquí els paradistes elaboraran diferents degustacions gastronòmiques amb els seus productes frescos a preus de 1, 2 i 3 euros i begudes a partir d’un 1 euro. La vetllada, on també hi participa l’AAVV del Centre, estarà amenitzada amb el sorollós ritme dels Sonaquetomba i després amb ball amb orquestra. També es podrà assaborir coca i cava hi haurà rifes entre els clients de les seves botigues que hagin omplert la butlleta prèviament.

Des de per l’Associació de Comerciants de l’Illa del Centre, recorden que es tracta d’una revetlla, que té una doble raó de ser, “d’una banda fer caliu i ciutat i agrair a la clientela la seva fidelitat, i de l’altra seguir dinamitzant el petit comerç”, que ara tot just es troba immers en època de rebaixes.