III Festival solidari del Club de Rítmica
Un dels moments de l'exhibició.

El Club de Rítmica de Gavà segueix consolidant-se. L’entitat, creada al 2016, segueix viva i creixent, amb prop de 85 nenes i algun nen.

Des del Club, Emi Chávez assegura que “som una entitat encara jove però amb molta il·lusió i dia a dia anem creixent. De fet, a dia d’avui, a més dels membres de l’entitat, si contem les escoles, estem entrenant prop d’un centenar d’infant”.

L’entitat  precisa que “portem molt temps treballant i comptem amb grups d’infants apassionats per aquesta disciplina esportiva amb edats des dels 4 anys”.

El club organitza els entrenaments segons els grups d’edat i, segons el dia, ho fan en diferents equipaments municipals. L’entitat vol “seguir progressant i seguir participant en les competicions territorials i dels jocs esportius escolars”. També volen implicar-se en els actes de ciutat i, segons Chávez, “el nostre proper repte és federar-nos”.

A l‘igual que en els dos anys anteriors, l’entitat ha aprofitat aquest festival de Nadal per recollir aliments que amb posterioritat es donaran Càritas per tal que es reparteixin entre les famílies que ho necessiten.