III Open Nacional de pàdel en cadira de rodes
El cap de setmana del 10 i 11 d’abril es disputa el III Open Nacional Ciutat de Gavà

El cap de setmana del 10 i 11 d’abril es disputa la 4ª Prova de la Copa d’Espanya de pàdel en cadira de rodes i el III Open Nacional Ciutat de Gavà a les instal·lacions del Club Padelarium Gavà. Aquest campionat està organitzat pel Club Esportiu Pàdel Adaptat Catalunya.

Fins a cinc parelles catalanes disputaran aquesta competició, els esportistes inscrits són, Miquel Martí i Isaac Mateos, Mónica Ridao i David Moreno, Pau Martín i Manuel López, Susana Rodríguez i José Luís Montoya i, finalment, Lluís Turró i Pablo Martínez. A més, també hi hauran esportistes d’Andalusia, València, Castella La-Manxa, Madrid i el País Basc. Destacar la presència en aquesta competició de la parella campiona d’Espanya, Edorta de Anta i Cristopher Triviño i també dels subcampions, Oscar Agea y Francisco Bernal. Edorta i Cristopher es van proclamar vencedors en el Campionat d’Espanya absolut que es va disputar a la localitat madrilenya d’Arganda del Rey a finals del passat mes de novembre.

Aquesta 4ª Prova de la Copa d’Espanya de pàdel en cadira de rodes i III Open Nacional Ciutat de Gavà está patrocinada per la Federació Catalana de pàdel i Expomon. Entre les entitats col.laboradores es troba la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física.