Important victòria de les noies del CH Gavà
Important victòria de les noies del CH Gavà

El Sènior A Femení del Club Handbol Gavà, que milita a Divisió de Plata estatal, és l’únic equip gavanenc que segueix competint tot i les aturades anticovid. I aquest cap de setmana, les blaugrana van aprofitar la visita a Amposta i van tornar amb dos punts de les terres de l’Ebre. Amb aquesta important victòria, la segona de la temporada, l’equip que entrena Alfred Pérez se situa a la novena posició i aconsegueix que no s’allunyin massa els equips del davant.

Amposta i Gavà arribaven al xoc es una situació força similar a la classificació, una igualtat que va reflectir també durant el matx. El conjunt local va començar portant la iniciativa fins que les gavanenques van aconseguir empatar a 7 gols. Des d’aleshores les blaugrana van començar a assolir mínims avantatges arribant un gol al descans.

L’equilibri de forces va continuar a la segona part amb empats successius fins al 23 a 23 del minut 21. En el tram final de partit un extraordinari treball en defensa va impedir que les locals anotessin en els darrers minuts. Van ser decisives les exclusions de dues jugadores ampostines. El Gavà, tot i desaprofitar dos penals, va acabar vencent per 25 a 27.

Segons l’entrenador del Gavà, Alfred Pérez, “ja preveiem que seria un partit molt igualat. l’Amposta treballa moltes situacions de 2 contra 2 i de 2 contra 1amb espai i havíem de es fer un bloc compacte guanyaria qui cometés menys errades. Hem començat a recuperar sensacions a nivell defensiu, i això ens ha ajudat anar-nos recuperant”.

Amb aquest triomf, el segon de la temporada, l’equip que entrena Alfred Pérez se sitúa novè a la classificació. Si la situació sanitària ho permet, el proper cap de setmana el Gavà rebrà la visita del Sant Vicenç, al Jacme March.