Lnzarte
Sergio Lanzarote, artista i promotor de Lnzarte.

Gavà disposa d’un nou espai dedicat a l’art, que començarà a caminar oficialment aquest dissabte, 6 d’abril, a partir de les 16 h. Es tracta de Lnzarte, promogut pel barceloní establert a Gavà, Sergio Lanzarote. Al nou local del carrer Sant Joan, número 3, Lanzarote ha muntat un espai que és alhora el seu taller i galeria i botiga d’art, a més de tenir un espai per a fer tallers creatius. El seu impulsor afirma haver escollit Gavà “perquè em donava molta tranquil·litat pel que fa al treball artístic i perquè no hi havia cap lloc amb les característiques de Lnzarte. Obrim aquest espai creatiu per la gent local i de fora, perquè Gavà tingui un ressorgiment cultural”.

A Lnzarte s’han programat tallers per a adults i infants a partir de 9 anys. En ells qualsevol persona es pot iniciar en l’expressió creativa a partir de diferents treballs manuals, en el cas dels infants, o de tècniques de dibuix i pintura en el dels adults. En totes les sessions, a més, s’utilitzen materials reciclats. Els cursos es promocionen en paquets de 4 classes d’una hora i mitja de duració. Segons Sergio Lanzarote, “aquí es pot trobar un espai on poder desenvolupar la creativitat a través de les tècniques que jo faig servir com a artista. La gent, de vegades, per temes d’espai o temps, no tenen aquesta disponibilitat a casa seva per poder fer aquestes manualitats o dibuixos. D’alguna manera, vull incentivar aquesta part creativa que té tothom i exposar-la de cara al públic. Fins ara ens ha estat funcionant a Barcelona, i ho hem traslladat aquí a Gavà perquè creiem que pot donar molt de joc”.

A més a més, amb Lnzarte arriba a Gavà l’Art and wine, unes sessions que combinen l’art, normalment la pintura, amb la cultura del vi. Aquestes sessions es fan tots els divendres i dissabtes de 18.30 a 20.30 hores, en grups de 6 persones com a màxim. A la inauguració del dia 6, hi haurà música, un mercat de menjar vegà i, per descomptat, es podrà visitar l’exposició permanent. Per a més informació sobre l’espai i les activitats que s’hi fan, es pot visitar la pàgina web www.lnzarte.com, i el seu perfil d’Instagram (@lnzarte_gallery). També podeu contactar a través del whatsapp (651 86 09 78) i del correu electrònic info@lanzarte.com.