Inaugurada al Museu de Gavà “ El Jardín de las Delícias”
Inaugurada al Museu de Gavà “ El Jardín de las Delícias”

El Museu de Gavà acull aquests dies l’exposició “ El Jardín de las Delícias”, una mostra col·lectiva de diferents artistes promoguda per la Fundación Hervás Amezcua para las Artes entorn l’obra del Bosoco, una pintura única i singular on -amb una desbordant imaginació- trobem reflectides les glòries i misèries de la societat i de l’ésser humà. És per això que aquesta obra continua poderosament viva i plena de suggeriments per als autors i autores que hi han participat, tant des de la vessant plàstica com literàri.

L’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, qui va estar present en l’acte inaugural, assegurava en el seu parlament que “interpretar un obra tan complexa com la d’El Bosco no és gens fàcil, per això una mostra com aquesta resulta tan valuosa”. Badia entén l’art “com a part de la vida” i destaca “el treball creatiu i imaginatiu els artistes  on hi plasmen el seu món interior i després ho comparteixen, el que suposa un gran acte de generositat”.

L’Alcaldessa, després d’agrair a la Fundación i als artistes participants el seu “esforç creatiu amb unes obres que vessen sensibilitat” ha convidat a tothom venir a “gaudir-ho perquè és un luxe poder-les tenir al nostre museu”

L’exposició col·lectiva romandrà oberta fins l’1 de març de 2023.

Els participants d’aquesta exposició

 1. Adelaida Murillo
 2. Alícia Hernàndez
 3. Carles Collazos
 4. Carles Duarte
 5. Carme Ollé
 6. Coia Boqueras
 7. Ei Point, Cristina Cobo
 8. Elvira Fustero
 9. Esther Xandri
 10. Ferran Soriano
 11. Hervás Amezcua
 12. Jesús Zori
 13. Lola Irún
 14. Luisa García-Muro
 15. Maite López
 16. Mamen Zaera
 17. Manel Simon
 18. Manuela Hervás
 19. Margarida Garcia Andreu
 20. Mercè Carbonell
 21. Mercedes Delclós
 22. Montserrat Viaplana
 23. Oriol Pi de Cabanyes
 24. Paloma González
 25. Susana Requena
 26. Viki Bassols
 27. Xabier Etxebarria

El diumenge 19 de febrer a les 12 hores es realitzarà una visita guiada oberta al públic, inclosa en la programació del Museu de Gavà.