Incidències a Gavà per les pluges

Les abundants i persistents pluges caigudes a Gavà des de dissabte a la nit han provocat alguns problemes a la ciutat. Tot i que han estat incidents de poca envergadura dins el terme municipal, cal destacar les caiguda d’arbres al carrer de Montserrat Roig i al de Blanes. Així mateix s’han inundat alguns indrets a Gavà Mar. Concretament l‘Ajuntament ens informa dels carrers d’Alcanar, Tellinaires amb Cadaquès, el Camí de la Pava, el carrer Premià i l’avinguda Europa, a l’alçada del número 21. Les precipitacions tamé han provocat el desplaçament d’alguns contenidors de recollida de brossa.

Recordem que també hi han problemes a la carretera de Gavà a Begues on, des de d’ahir, hi han hagut diverses esllavissades de terra que han provocat talls de circulació. Trànsit demana molta precaució si, per força, s’ha de passar per aquesta via, on aquest matí, només es pot donar pas alternatiu als vehicles.

Seguirà plovent

El Servei Meteorològic de Catalunya informa que ha emès un avís per acumulació de pluja i perill per mala mar de cara a aquest dimarts, i també ha activat un avís per vent a la costa. Els avisos afecten sobretot les comarques de l’est i especialment les de Girona, on la llevantada d’aquest dimarts s’espera especialment dura. Entre demà a la tarda i dimecres al matí les onades podrien superar els 3 metres d’altura. quest matí el Meteocat ha apujat a alt el perill per pluja i mala mar de cara a aquest dimarts, i també ha activat un avís per vent a la costa. Els avisos afecten sobretot les comarques de l’est i especialment les de Girona, on la llevantada d’aquest dimarts s’espera especialment dura. Entre demà a la tarda i dimecres al matí les onades podrien superar els 3 metres d’altura.

quest matí el Meteocat ha apujat a alt el perill per pluja i mala mar de cara a aquest dimarts, i també ha activat un avís per vent a la costa. Els avisos afecten sobretot les comarques de l’est i especialment les de Girona, on la llevantada d’aquest dimarts s’espera especialment dura. Entre demà a la tarda i dimecres al matí les onades podrien superar els 3 metres d’altura.