10-N
Inici de la campanya electoral del PSC pel 10-N

El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) de Gavà ha arrencat aquesta nit la campanya electoral pel 10-N amb la tradicional enganxada de cartells al carrer. Raquel Sánchez, primera secretària dels socialistes gavanencs i alcaldessa de Gavà, ha expressat per començar que en el seu partit esperen que “aquesta campanya que iniciem avui serveixi per portar a Pedro Sánchez aquesta vegada sí, d’una manera rotunda i amb fortalesa, al govern d’Espanya”.

Sánchez ha recordat que “aquests 13 mesos han estat una oportunitat per demostrar el que es pot fer des del govern de l’Estat, que es pot governar i que es poden aconseguir progressos socials per la gent, que es pot defensar un govern que apliqui mesures ben diferents a les que ens tenia acostumats el Partit Popular”. La primera secretària dels socialistes gavanencs ha estat molt explícita en assegurar que “no és que hi hagi una alternativa a la dreta, és que la única alternativa a la dreta en aquest país la representa el Partido Socialista Obrero Español, de fet altres alternatives d’esquerres ens han demostrat que aquella nova política que deien que representaven només ha servit per bloquejar i per aturar aquest país”.

En relació al conflicte a Catalunya, Sánchez creu que el seu partit “és l’únic partit que pot donar una alternativa i una solució al conflicte polític i territorial que estem vivint aquí a Catalunya i a la resta d’Espanya”. En aquest sentit, l’alcaldessa vol que aquesta sigui una campanya electoral “en la que es pugui parlar de tot i no només del mono-tema, que aquí a Catalunya ja portem molt temps parlant només del mono-tema i hem de parlar d’altres coses”.

Entre aquestes “altres coses” a les que es refereix Sánchez hi ha “els compromisos socials, els avenços socials, els avenços en matèria d’igualtat o d’ecologia, o la defensa dels treballadors, així que interpel·lem i apel·lem a la gent progressista ja que l’únic vot útil en aquest país per aconseguir aquest canvi i aquest govern que Espanya necessita és el del PSOE, el del govern de Pedro Sánchez, i, en aquest cas, el de la nostra candidata Meritxell Batet”.