Inici de la campanya electoral de Sumar al 23J
Inici de la campanya electoral de Sumar al 23J

En Comú Podem Gavà també s’ha mobilitzat aquesta nit en l’inici de campanya per donar tot el suport a Sumar, el projecte encapçalat a nivell nacional per Yolanda Díaz. Des de l’agrupació local, els militants han demanat el vot el proper 23 juliol tot precisant que “aquesta campanya va de nosaltres, vosaltres i de tots plegats perquè no podem retrocedir al segle passat. Es tracta d’avançar per construir el país que mereixem”

Asseguren que el l’aposta de Sumar “és fer més fàcil la vida de la gent” i per aquesta raó es proposen “mesures que per ajudar a les persones i per fer, de la nostra, una societat més justa, amb més drets i preparada per afrontar els nous reptes que sen’s presenten caminant plegats cap un futur a favor de la vida i del benestar de la gent”.

Segons la formació d’esquerres “cal estar compromesos amb aquest projecte per frenar als qui pretenen privatitzar-ho tot, convertint les prestacions socials en un negoci per al poder financer. La salut, l’educació, les pensions i el suport als dependents són pilars de l’estat del benestar de les persones en les diferents etapes de la nostra vida”.