Inici de campanaya de ERC pel 10N
Albert Massana penjant un cartell.

Esquerra Republicana de Gavà s’ha mobilitzat aquesta nit en la tradicional encartellada d’inici de campanya de cara a les Generals del proper 10 de novembre 2019. El portaveu de la formació a nivell local, Albert Massana ha demanat el vot i ha fet una ferma defensa de l’independentisme assegurant que “ho tornarem a fer i serem més forts”.

Massana diu que aniran a Madrid, sobretot, perquè “estem veient que la sentència del procés, que nosaltres rebutgem totalment, és una absoluta venjança” i que per part seva hi ha “una clara voluntat de diàleg que dissortadament no és possible perquè a l’altra banda hi un govern a Espanya que s’hi nega en rodó”.

Els republicans precisen que “som la força que podem oferir estabilitat i podem aturar l’extrema dreta i el feixisme” i que el seu objectiu final “és millorar la vida de la gent, i la independència és el camí per tal de poder-ho fer possible”. Massana assegura que “defensem la classe treballadora i denunciem l’espoli fiscal que pateix Catalunya” raó per la qual demana a tothom que “alci la mirada, no es deixi influir per molts dels missatges dels mitjans de comunicació i ens voti, perquè mai, ni ningú ens aturarà.”