Inici de campanya de ECP pel 10N
Inici de campanya de ECP pel 10N a Gavà.

Podemos a Gavà també s’ha mobilitzat en aquest inici de campanya per demanar el suport de l’electorat en aquesta nova cita amb les urnes, unes eleccions que, pel portaveu de la formació a la nostra ciutat Miguel Herrera, “s’han convocat per la incapacitat política de Pedro Sánchez, que no ha sabut formar govern”. Herrera afegeix que, “a més, darrerament, estem veient com el PSOE i el PP parlen d’arribar a acords i formar govern. Un pacte entre la centre esquerra espanyola i la dreta espanyola, la qual cosa resulta molt estrany”.

Herrera també ha expressat la seva preocupació per “la situació de conflicte que pateix Catalunya” i que “el govern de l’estat no té cap capacitat de resoldre” per contra, ells s’erigeixen “com l’opció de poder dialogar, negociar i arribar a acords”

La regidora de Podemos a Gavà , Estela Ortega, ha demanat el vot el proper 10 de novembre perquè “som una candidatura d’esquerres, feminista, compromesa amb el medi ambient i que aposta per una educació i una sanitat públiques i de qualitat, perquè per a nosaltres el més important són les persones”.