Inici de campanya de En comú Podem a Gavà
Inici de campanya de En comú Podem a Gavà

En Comú Podem també s’ha mobilitzat per demanar el vot el proper 14 de febrer. Des de la coalició, a nivell local, el portaveu responsable d’Organització i Finances de Podem a Gavà, Manuel Francisco Sandoval, ha assegurat que “l’objectiu fonamental és elaborar unes polítiques de canvi per tal de recuperar els valors socials i a la vegada empènyer al govern central per tal de consolidar el seu tarannà progressista”.

La responsable d’Enllaç de Cercles i de Xarxes i Comunicació de Podem a Gavà, Estela Ortega Fernández, precisa que “el canvi que Catalunya mereix i que, totes i tots mereixem, només és possible amb En Comú Podem” per això ha demanat el vot, “tant si és per correu, com presencialment”.

En Comú Podem concórrer a les eleccions amb Jéssica Albiach com a cap de llista per Barcelona i compta amb 14 candidates i candidats al Parlament procedents del Baix Llobregat. A nivell comarcal defensen que “el Baix Llobregat torni a ser un motor econòmic i apostar per l’economia verda i productiva” per revertir la precarietat laboral i per tornar a tenir uns “serveis públics de primera” que abarquin totes les etapes de la vida “des de les escoles bressol fins a les residències per a la gent gran”