Inici de campanya del PSC del 28A
Raquel Sánchez, a l'esquerra, acompanyada de Tort i Badia.

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, donava el tret de sortida a la campanya de les eleccions generals destacant que “estem davant d’una decisió molt important perquè es tracta de decidir quina Espanya volem, quina Espanya necessitem. El govern de Pedro Sánchez ha demostrat en aquests mesos que és capaç de recuperar els drets i les llibertats, garantir el drets socials i, en definitiva, garantir l’estat del benestar”.

Raquel Sánchez va apel·lar a “la responsabilitat de la gent i, sobretot a la confiança en el PSC i en el PSOE, perquè som l’únic partit d’esquerres capaç de garantir allò que necessita aquest país”.

Raquel Sánchez va manifestar que “un govern de dreta, que s’ha situat en els extrems i la radicalitat, és un risc molt important per als espanyols i les espanyoles. Ells no representen les classes socials que els socialistes sempre hem representat i defensem” i va demanar el vot “per garantir la igualtat d’oportunitats dels espanyols i les espanyoles i això, només ho aconseguirem dipositant un vot útil que és el vot del PSC i el PSOE”.