Inici de la campanya electoral de Junts per Catalunya pel 23J
Isidre Casas

Junts per Gavà s’ha mobilitzat per demanar el vot per Junts per Catalunya en aquests propers comicis. El president d’aquest formació a nivell local i portaveu i regidor del grup municipal, Isidre Casas, acompanyat per diversos militants, han pres part en la tradicional encartellada d’inici de campanya que, segons precisava, “afrontem les mateixes ganes i il·lusió que les passades municipals, tot i el cansament lògic que suposa viure dues cites amb les urnes tan seguides”.

Casas ha assegurat que “per la part que ens toca hi ha cert sector que fa campanya per l’abstenció, una opció que tot i ser respectable, no compartim. Nosaltres pensem que al final Catalunya obtindrà 48 diputats al congrés a Madrid i, aquesta presència és molt important en aquesta etapa, mentre s’assoleixi una República Catalana, per defensar la millor manera els interessos de Catalunya, com ara un increment d’inversions en infraestructures on patim un dèficit important”.

El líder de Junts a Gavà assenyala que, “tal i com resa el lema de campanya ja n’hi ha prou. Cal un canvi per revertir tot el que s’està fent i no funciona per seguir progressant i per fer-ho possible la millor opció és el projecte liderat per Míriam Nogueras”.