Inici de la campanya electoral del PP pel 10-N
Inici de la campanya electoral del PP pel 10-N

El Partit Popular de Gavà s’ha mobilitzat aquesta mitjanit per demanar el vot a l’electorat de la nostra ciutat el proper 10 de novembre. La regidora de la formació al nostre municipi, qui també ocupa el número 6 de la llista per Barcelona, Mónica Parés, precisa que “afrontem una campanya curta, però intensa on amb un referèndum: Pedro Sánchez sí, Pedro Sánchez no, i la resposta és Pablo Casado”.

Parés ha animat a tothom a “participar” malgrat i ser conscient que “hi ha moltes persones decebudes i cansades, perquè 4 eleccions generals en 4 anys, són moltes i nosaltres no podem assegurar que no n’hi hagin unes altres segons el resultat que hi hagi, però sí sabem que unint les forces constitucionalistes dels qui se senten catalans i espanyols i confiant en Pablo Casado es podrà formar un govern estable que treballi per la recuperació del país ara que arriba una nova recessió econòmica”.

Parés també considera que Casado “és clau per afrontar la situació a Catalunya aplicant amb contundència l’estat dret i la democràcia que cal que defensem plegats”.