Inici de la campanya electoral del PSC pel 23J
Inici de la campanya electoral del PSC pel 23J

El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) de Gavà ha arrencat aquesta nit la campanya electoral pel 23J amb la tradicional enganxada de cartells al carrer. Gemma Badia, alcaldessa de Gavà, ha dit que “es tracta d’uns comicis molt importants que ens afecten a tots i totes que han de servir per reafirmar que estem en el bon camí on no només estem conquerint avanços en les polítiques de benestar, com ara tots els ajuts derivats de la nova llei de l’habitatge, la qual per se ja suposa un gran pas endavant a nivell social. Altres progressos assolits han estat la pujada del salari mínim, la reducció de la temporalitat laboral i la reducció de l’atur sense oblidar la gent gran que també ha vist incrementades les pensions”.

Badia assegura que “ha arribat el moment de pensar seriosament que és el què volem per Espanya, un país progressista que tira endavant i ha esdevingut un model a seguir per part d’Europa i per altres estats del món. Som els primers que hem remuntat de la crisi derivada de la pandèmia, amb uns dades econòmiques mai vistes abans a la Unió Europa, un ens on fa un temps ens qüestionàvem si mereixíem ser-hi, i que avui n’esdevenim exemple”

La líder del PSC gavanenc ha conclòs afirmant que “aquest 23 de juliol hem d’escollir entre seguir progressant, amb més millores socials, o anar enrere amb el que altres proposen carregant-se totes aquestes mesures. Catalunya no ha estat millor vers Espanya des del 2017 i, per tant, aquestes eleccions són necessàries perquè revertiran en el futur de tothom, per la qual cosa també cal que des de Gavà s’actuï i que la gent vagi a votar”.

Cal destacar, que en aquests comicis l’exalcaldessa i actual i ministra, Raquel Sánchez, ocupa el número 3 de la llista del PSC al Congrés per Barcelona i Cristina Padrol, de les JSC de Gavà, la 25