Inici de la campanya electoral ERC pel 23J
Inici de la campanya electoral ERC pel 23J

Esquerra Republicana de Gavà es mobilitza, des d’avui, per demanar el vot el proper 23 de juliol per la llista encapçalada per Gabriel Rufián al Congrés dels Diputats per Barcelona.

El president d’ERC a Gavà, Evel·li Villuendas, ha assegurat que “és molt important anar a votar perquè, com deia el savi, la política que no fas tu t’he la fan els altres, i normalment en contra. Pensem doncs, que cal tenir presència al congrés i al senat per poder influir en les polítiques que es dissenyen i evitar que aquestes es facin contra Catalunya”.

Villuendas ha destacat la tasca feta pel partit a Madrid precisant que “sí bé és cert que moltes vegades coses pactades no es compleixen, si no hi fóssim seria molt pitjor” i ha concretat com aportació positiva la nova llei d’habitatge que “és com la que s’havia fet al Parlament de Catalunya i el Tribunal Constitucional va anul·lar. Hem hagut d’esperar un any més per tal que sigui possible i lluitar fins el darrer segon per incorporar aspectes que considerem bàsics”.